Ze stínu zář
Anotace: po dlouhé době... našla jsem v sobě.... zase pár veršů...
Tvá jemná tvář
a srdce z křišťálu
stín mění v zář
zpěvného chorálu.
***
Ten duší zní,
jak jiné neznějí,
jak se sní
bez planých nadějí?
***
Bývám tou,
jež kouzlu podlehla,
zmatenou,
co k růžím ulehla.
***
A po čase stoletém...
na lůžku zakletém...
... tváří v tvář
křišťálovému nebi
ze stínu zář
se náhle zjeví....
**************************
Přečteno 642x
Tipy 66
Poslední tipující: Gabrielle, efeeez, poustevník Jirka, strašidýlko-střapatý, Denael, ECHO PARAZIT, casla, Actafool, Barci, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)