SRDCEUSEDÁNÍ
Anotace: ......blue.......koment k šuměnce
Nežádám odpuštění....
za nahotu
Lásce
nastavím druhou tvář...
na tu první nelíbat
přitiskla jsem jí k plotu
a doufala, že nepříjdou sprejeři
čekám
na to jak z dálky zaslechnu tlukot kuliček
těch ve spreji
jsou proti zasychání
barev duše
a na promíchání
potřebuji,
aby někdo zatřepal se mnou
a pak mě obejmul
pomalu klesám dolů
choulím se do klubíčka
srdceusedání...
Přečteno 528x
Tipy 32
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, jvacl, labuť, jedam, Psavec, hašlerka, čas.běží, zenge, Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)