Pusinky z lásky

Pusinky z lásky

Anotace: ...chutnají skvěle...

Mám rád Tvé pusinky,
sladké jako Tvoje ústa,
děláš mi je s láskou,
protože bez lásky
by tak skvěle nechutnaly.

Rozdáváš je všem,
které máš ráda,
ale mně jich věnuješ nejvíc,
ovázané stužkou
s emblémovými srdíčky.

Vychutnávám je pomalu,
protože jsou od Tebe,
a chutě, které mi dáváš
nejsou jenom o sladkostech.

Obyčejně k večeru
padám únavou,
ale když jsi se mnou,
tak se v noci nezastavíme.

...konzumujeme se navzájem...

v pusinkovém objetí
Autor Tomáš Přidal, 20.05.2011
Přečteno 507x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, Anne Leyyd, hašlerka, čas.běží, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez lásky by to v životě nešlo - moc pěkná báseň ;) ST!

21.05.2011 11:40:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí