Anotace: O-O U
Do rána vyloupla se báseň
působivá a milá jak večerní lázeň
ve které nebýváš nikdy jen sama
necháš se laskat a jsi milována
26.05.2011 06:32:00 | s.e.n
Tvé srdeční záležitosti mi z duše hovoří
a já se v splývání kolébám na moři
slov a vět hotoucích jak slunce třpyt
ten pohár z kokosu chci často pít..:)
25.05.2011 10:50:00 | šuměnka
Když zahalí mě prázdnota, vklouznu do tvých básniček, tam city doplním, to je jistota
ST
25.05.2011 07:25:00 | Kars