Vjem..
Vesmír je takový jaký je
- vůbec ne černý
vší spektra barevná magie
nezná nádherný
odstín, jenž milovat musím víc
nežli cokoli
dřív znal jsem barev rub, teď i líc
očí soukolím
tentokrát bdě, duchapřítomen
při vědomí, pln
lásky, v níž zůstávám beze změn
hvězdných bran výplň
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)