p.s. 2
vzduch po daždi
je chladný
ako tvoj výraz v tvári
keď mi klameš
dúha po búrke
je tak rozmanitá
ako tvoje blbé nálady
keď nevieš čo so sebou
krúpy padajú
ako ťarcha tvojich činov
na moju hlavu
a moju poškriabanú dušu
a zem
a ja
je stále taká istá
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: radexk, Kars, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)