Sen
Anotace: Stále nešťastně zamilovaná...
Sedím v okně koukám ven,
a myslím na můj sen.
Zda-li někdy ruku v ruce,
půjdem támhle k té řece.
Lehneme si vedle sebe,
koukneme se na noční nebe.
Ptáci nad hlavou,
budou zpívat jen o nás dvou..
Ale víš co?...
Koukám se k té řece,
nemáme spojené ruce.
Neležíme vedle sebe
a nekoukáme na nebe.
Ptáci nad mou hlavou,
jen poletují oblohou.
Stále koukám ven
a vím, že je to jen hloupý sen.
Komentáře (0)