Mobil si schovávej do trezoru
a měj se stále na pozoru
neb je to tikající výbušnina...
23.05.2011 08:29:00 | la loba
zapadáte k sobě jak dvě těla s jednou duší
jak pestíky s tyčinkami moruší
jak tiché noty ke klavíru
co mají v sobě mocnou víru...
..jinak se mi zdá, že máš dnes svátek, snad se teda nepletu :) tak všechno nejlepší a moře lásky :-)
21.05.2011 10:48:00 | Jiná
krásné, zavřu oči a utíkám po listech herbáře
oděn jen do vůně květů
a kdo vzbudí mě ten se zlou se potáže ...
21.05.2011 08:20:00 | kasparoza