Bylo to naposled?
Anotace: nevěřím tomu, čemu věřit chci
Lepší než dobrý
Lepší než jsem si vysnila
Den kdy to bylo jako dřív
Kamarádství s výhodou
Kamarádstvím není!
Za tím si stojím...
Závaznější než si myslíš
Závaznější než já tvrdím
Podpásovky, ze strachu z lásky
Dotkneš se mě ještě někdy?
Dotkneš se mě se stejnou něhou?
Taky ti to nedá spát?
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: katkabloom, CULIKATÁ, Findë
Komentáře (0)