Vytrhnu si srdce z hrudi
Vytrhnu si srdce z hrudi,
stejně už je na nic nemám...
Akorát mě v těle studí,
den co den, ad nauseam.
Ach Bože, kéž bych nemusel
sbírat svou duši ze země.
Bylo by krásně bez citů,
bylo by krásně beze mě.
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, Krapet
Komentáře (1)
Komentujících (1)