Hledači naděje
Anotace: Zas jedna relativně pozitivní
Andělé nad mořem
ze slz tvých očí
hledají diadém
perutěmi křičí.
Tvá ztracená naděje
v kámen změněná
zoufale prosilas´je
že leží někde u dna.
Pláčeš pro ní
a živíš přítoky
andělé hodní
hledají roky.
Až konečně naleznou
a naději ti vrátí
staneš se mojí ženou
skoro všichni odletí.
Jen dva tu zůstanou
pro každého strážný
po zbylé dny
lásky naší ochranou.
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, hatlapatla, Mbonita, la loba, No Shame, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)