..strakatá touho..
Anotace: z archivu mobilu
Strakatá touho na obloze
Dej prostor času teď si přát
A vyznávat se víc než dlouze
V náruči jeho usínat
°
Cedník byl k dešti kýmsi hozen
A pak udělal čelem vzad
Slunce si na svém horkém voze
K západu jede blafovat
°
Strakatá touho v modré strouze
Luna smí hvězdy prosekat
Ta uťatá je místo pro zen
K sloučení těl si povídat...
Přečteno 497x
Tipy 30
Poslední tipující: mkinka, hatlapatla, jvacl, kroužek, Mbonita, Jiná, labuť, Dota Slunská, danav, Špáďa, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)