Anotace: Když je člověk zrazen...
pohlédla dívka
na tvoje záda
hodila úsměv
a teď je ráda
tys však volný
a tenhle stesk
stesk co tě zlomí
jako strom blesk
odpluje s časem
co vyřeší vše
však teď se svým hlasem
čekáš konec dne
ten den se však delší
než věčnost teď zdá
nic nevyřeší
když opakovat budeš, miluji tě stále - lásko má
23.05.2011 23:39:00 | Salvatore