Odpovíš?
Anotace: Taká nedopsaná..
Řekni, jak zahnat černé myšlenky,
jak utřít z očí prach
upít vína ze sklenky
a dát ti jméno... vrah
Tak pověs, jak dát ustum smích
jak rozehřát si srdce
milovat tě? Byl by hřích
Láska přeci chutná trpce
Poraď mi, jak zas začít žít
jak v klidu usnou znovu mám
Jsem všechno, co jen mužeš chtít
musím utýct? není kam...
Přečteno 453x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Poetik, najrob7410
Komentáře (1)
Komentujících (1)