o lásce
A zase tě volaly větry
skrz hory
a potulné lupiče a snílky
snad abys nezapomněl
že se z nocí stávají rána
snad abys neodcházel před svítáním
protože teď
už nejsi
možná že
šel jsi
kam volaly tě mořské panny
či rybářů sítě
snad jednou
staří šerpové
na hřebenech
zří tě
já ne.
já
jen na chvíli
jen na chvíli
tě (s)měla
v srdci mi pak
úzkost
.
.
.
hřměla
Přečteno 412x
Tipy 14
Poslední tipující: Adie.80, A. L. McCawley, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, teď už nikdo
Komentáře (2)
Komentujících (2)