Jediné místo na světě
Anotace: ... kde štěstí moje pokvete :)
Jediné světlo ve městě
svítí ve tvém oknu.
Bloudím si líně za deště.
Najdu tě tam v tom oknu?
Jediný přístav na zemi
voní mořem ve tvém pokoji.
Najdu tě mezi hrázemi.
Najdu tě tam v tom pokoji.
Jediná láska nesmírná
kvete v prázdnotě světa.
Vlasy tvé mi padají do klína.
A mně už nezáleží na zbytku světa.
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Kars, Linzerka, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)