..pekelné kasino..
Anotace: rychlokoment, kdy jsou puštěny myšlenky samy sobě
S nohama na zemi
a těly pod vodou
splynem ne náhodou
v taková území
kde hlavy do nebes
a ruce do písku
pod nosem voní vřes
příboj je na blízku
kol vír i horka žár
pot kape rozkoší
vrchol nás rozerval
Spletená sousoší
tesaná vteřinou
v proměnách stínoví
pekelné kasino
v hloubce svých úsloví...
Přečteno 403x
Tipy 30
Poslední tipující: mkinka, hatlapatla, zenge, Jiná, Mbonita, Špáďa, Květka Š., jvacl, divoska_jaja, Kars, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)