slyšet třepetat křídla kouzelné víly
Nechám si o tobě zdát,
ten sen plný vědlomí ztrát.
Já jsem totiž zvláštní případ,
co na sny má vlastní nápad.
Tvůj úsměv mě vždy rozdrtí,
jako do srdce bodnutí.
Chtěla bych se tě chytit,
obejmout tě pevněji...
Tvou nádhernou vůni cítit,
mě usínalo by se snadněji...
Chci alespoň na malou chvíly,
slyšet třepetat křídla kouzelné víly...
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Ela, Findë
Komentáře (0)