Vyléčení
Bez tebe bych byl jen troska,
které by chyběl cit a láska.
bez tebe bych byl jen nula,
která by v nekonečných vodách plula.
Ale ty jsi přišla,
celá krásná.
lásku jsi mi přinesla,
a oči mé otevřela.
Od té doby byl jsem šťastný,
plný citu a lásky.
Tenkrát vyléčila jsi mé vrásky.
Komentáře (0)