Není častým jevem aby žena psala směrem k muži básně tak překrásné...
ST! s hlubokou poklonou.
25.05.2011 15:54:00 | Mario de Janiero
Šuměnka tisíckrát jinak
se svými slovy umí dát,
šuměnka pokaždé jinak
k rozkoši umí se prolíbat!
25.05.2011 09:35:00 | Špáďa
O polibku
Bez polibku od Jidáše
nejsem ani mistr slova,
i vášní málo pojed kaše
bych líbal jako Kasanova
Polibek i do pohádky
nezvratný svůj vnesl díl,
má vůdči jedu protilátky,
Sněhurku tak probudil
Po známých se sápu květech,
oponu když poodhrnu,
polibek jak po stu letech
prokletí překonal trnu
Průchod dám své naivitě
bájné opustím tak vody
s tou vírou, že žádné dítě
se bez polibku nenarodí
Tak líbám tě na kůži, dlaně
ať básní narodí se řada
až dětinsky se těším na ně…
Budou, vždyť líbáš se ráda
:o)))
25.05.2011 08:45:00 | j.c.
Jen líbej, líbej dál,
odlíbej své viny,
na oplátku nabídni
své vrcholové hroty,
i bezebné úžlabiny
ST
25.05.2011 07:39:00 | Kars