Pěkná...říká se, že většinou ve vztahu trpí ten, co miluje víc.Asi na tom něco bude, ale věř, že přijde nová Láska a srdíčko znovu začne radostně bít.:-)))...ST...
31.03.2020 23:13:12 | Jaruška
ono to komentář ani nepotřebuje - jen...hodně mě to oslovilo - povedené dílko !!!
07.07.2012 14:52:46 | VIOXX
Smutný, ale dokonalý... ;) S.T. :)) ;)
23.08.2011 22:24:00 | Krávolína
Já myslím že jsou lidé ze srdcem z kamene a tváří bezcitnou, ale ono jednou dojde i na ně a někdo jim to jejich kamenné srdce rozdrtí na prach ... pěkný ...
12.08.2011 06:02:00 | kasparoza
Ne, nikdo nemá srdce z kamene, jenom city projevuje jináč, onde, a svoju náklonost k někomu jinému... když ne pouze člověk k sobě samému.
25.06.2011 21:59:00 | NikitaNikaT.