Panenka
Anotace: prostě jen tak - jenom tak... pro snažší pojměnování
až ráno se probudíš,
bude zastláno.
touhu, že na ústa
mě políbíš
nezbude,než zahnat.
O trápení postaráno.
Vyberu svůj poslední rabat
a na obrázek s panenkou
napíšu svoje jméno
- necítím nic
ani přes kůži tenkou...
i srdce uzavřeno
vzpomínky z létavic
roznesl déšť
poslové zhola nic
netuší, šeptají kéž...
bzukot včel přehluší
nařky z úst
plakat mi nesluší
se smíchem múz
Komentáře (0)