Anotace: Pokus, který se nevydařil. Berte prosím s rezervou! ..velkou rezervou! Proč je to mezi básněmi? - Sekce “Podivné hnusné patlaniny neumětele“ tady není... Inspirace - Twilight sága, Edward a Bella.. Já vím, trapné...
Sbírka: Miniaturní ždibec talentu a obrovská dávka pochybností.
nahodou je pekna :) vystihla jste pocity belly :) uplne ji vidim sedet na zidli tech dlouhych nekolik mesicu tupe hledet z okna slzami na vicku
20.07.2017 19:44:23 | FairyLAdy