Ó, ženy!
Moje jste květiny potají!
Každá však s vůní jinou!
Jedu-li s vámi tramvají — — —
…naštěstí jen vůně splynou…
27.05.2011 00:23:00 | Špáďa
Již rozviň plátno budoucnosti
jar tvému štětci barvu dá
je rok, kdy nelétají chrousti
a nálada jde do šeda
Tak domaluj to vizí pláno
bez čitelného podpisu
ať vstoupíme v nenávratno
přes záhon žlutých irisů
***
J.
26.05.2011 09:00:00 | j.c.
Tahle je moc krásná, plyne bez škobrtnutí jak klidná řeka ve svém korytu.
26.05.2011 08:21:00 | Jana M.
Krásná báseň -lásce na tělo -
hned by se jí zachtělo -
líbání i milého -
mít sobě blíž.
26.05.2011 06:23:00 | s.e.n