Dílo v galerii
Anotace: Buďto lidi nechápou nebo jsou opravdu tak závistivý... nemám co k té básni napsat protože si myslím že ji každý pochopí.
Jak dílo v galerii,
jež každý obchází,
lidé jej kritizují,
copak jim překáží?
Krása toho plátna
vzrůstající s kritikou
trnem v oku je malba
všem s prázdnou paletou
závist nebo smutek
co k haně vede?
těch umělců zbytek
co topí se v šedé
to věčné škrtání
a nadávky hrubé
vůbec nic nemění
na kráse pro dvě barvi slité.
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Findë
Komentáře (0)