Z poupěte růže
Anotace: Je to víc než láska a víc než přátelství, něco co se hrozně těžko popisuje...
Nikdo tohle nepochopí
každý se jen smněje
že jen pouhou přítomností
u srce mně hřeje
s každou další chvíli
místo aby omrzela
mé pocity jen sílí
a žhaví mně o běla
Srdce stále více žhne
každá hodina další
je jak olej do ohně
jež od pátého hoří
Snad jen pouhá chemie
nejspíš za lásku může
avšak nevykvete díky ní
z lásky poupěte, přátelství růže.
Komentáře (0)