Anotace: :'(
Noc hezké, ale proč mám stále pocit že narážíš stále na to stejné? A stále s tím nic neděláš? Máš velikou šanci vše využít!!! Vem to vše do ruky a bojuj!! Láska je krásná!! Víš jak to myslím, a zas tak nám muže být!! Je to vše na tobě! Stále na tebe čekám!
15.06.2011 21:30:00 | michal.n
To ano, máš pravdu, ale když něco je a pak to najednou zmizí jako v závanu větru, je těžké dělat jako by nic nebylo.
07.06.2011 20:24:00 | andel.smrti
láska je hybnou energií...musíme jí přijmout zrovna tak jako rýmu.Radovat se z ní když je naplněná a přežít to když zraňuje...
01.06.2011 09:06:00 | la loba
Ani ne. Dokážu psát jen když jsem šťastná, nebo když mě něco hodně bolí... Takže jsou to jen emocionálně nevyrovnané blbosti.
28.05.2011 01:14:00 | andel.smrti