Špatný čas
Možná lehce špatný čas,
neboj se to neohrozí nás.
srdce mé jíž srvnané,
neboj se tvé sokyně.
Vzpomínky bolí
ať už nacokoli.
Jen abys věděla,
dnes jsem mimo dění
a koukám na hvězdy,
teď dávno posetmění.
Jestli se ptáš co u luny vidím,
to upřímně v jedné větě povím.
Každá hvězda znázorňuje Tebe,
jak miluji hvězdy, miluji i Tebe!
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: EM EM
Komentáře (0)