láska jako květ
Láska je nádherná
Začíná od poupěte
Do srdcí se zarévá
A časem rozkvete
Ale i nejhezčí květ
Může začít vadnout
Zúžuje se pohled na svět
Nechcem opět na dno spadnout
Cítit bolest v duši
Mít rozervané srdce
Nemá důvod bušit
Nehladí nás lásky ruce
Vše nemůže být věčné
Ale nesmíme se vzdávat
Končí láska k jedné slečně
A začínáme pomalu padat
Co dělat mám
Co s tím vážně nevím
Přijít na to musím sám
Osud lásky nezměním
Přečteno 465x
Tipy 5
Poslední tipující: andel.smrti, Maryje..., vlcatko
Komentáře (1)
Komentujících (1)