Jako
Provoněná jako jarní den
rozpálená jako slunce v létě
připravená žít svůj sen
miluje tě miluje tě
odvážná jak první sněženka
a čistá jak sněhová vločka
nebude jen milenka
a nemůže se dočkat
dozrálá jahoda
už nechce být jen sebou
a není to náhoda
že chce žít jen s tebou
jako lípa v plném květu
která pro tebe je tu
jako šíp vystřelený z kuše
namířený do tvé duše
Přečteno 455x
Tipy 8
Poslední tipující: hatlapatla, Maryje..., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)