čekám na možné
Tak probouzím se do prázdného dne
do dne kdy sama jsem zas dnes
Není den kdy probouzíš mě
tak čekám na den kdy to příjde
Čekám na den kdy vlk v klouzne do mých snu
čekám na něj a chci mu říct bud jen muj
Zastav se a neutíkej zase pryč
necháváš mě tu samotnou žít
Tak probouzím se znova zas
a po chviličku zabrozdám
Brouzdám po pokoji očima
když mě políbíš za ušima
Já vlastně nevím zda mám věřit
jestli skutečnost je mím sněním.
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)