Setkání
Anotace: Po dlouhé době jedna do sbírky...Už byl čas...
Sbírka:
Láska
Ulicí kráčejí lidé neznámí
a horké paprsky lechtají zem.
I oni kráčí – ještě si neznámí
a zatím sní jen svůj sen
o lásce…
Tuší ta malá tajemství
skrytá v tajemném obalu.
A mají už dost přátelství,
které sic pomáhá od žalu
ale láska…?
Té se nevyrovná nic.
Náhle jiskra přeskočí
z jednoho na druhý břeh
oba se spontánně otočí
a těžce popadají dech.
K pozdravu.
Radost prvního setkání.
On ještě nesmělý.
Ona se nebrání.
Náhle je těžké odejít.
Tiché Ahoj odnáší vítr.
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)