Pro V. (III)
Hloupou konkubínou
tvého dechu
necítím stud
vždyť žiju pro potěchu
V noci
zní všechny hlasy
samětově
parafráze na slavíka
znaveného hudebníka
le petite muerte
a mohu žít
sto let bez postihů
konkubíny tvého
dechu
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Morgenstern, enigman, Víla, Maryje..., CULIKATÁ, Marco
Komentáře (2)
Komentujících (2)