Cítit se, jako lesní víla
Anotace: Vzpomínka na pěkný večer s "prckem" :)
Ten večer,
jen ty a já.
Koukala jsem na Tebe,
koukala jako zamilovaná.
My dva,
tma.
Ten velikán veliký,
můj milý, rozmilý.
Hází po mne kvítí,
chytá si mne do sítí.
Nachvíli se cítit jako víla,
propadnout jeho náruči.
Cítím se jako opilá,
ta jeho láska, to je vážně síla!
Přečteno 478x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Veselý Drak, Matsuyama Tatsuko-chan, whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)