Anotace: Když už nevim ...
Co dělat? Zkusit žít v náhradním štěstí ...? Co mě nachvíli naplní, ale nikdy ne úplně. A pak? Otevřít oči? Zbytečný, radši ne. Je to jak prosit tě o sucho ... v dešti.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?