Menhiry za úplňku a láska
Anotace: ...využijme každou šanci pro lásku a ona využije každou šanci být s námi...
Jsi inspirací
přetesat z kamene do života
souměrné sousoší
a nazvat jej láska.
A něha dávných zrn stmelených
vzájemnou úctou
do dlaní vryje znamení a klid.
Hladíme menhiry a ony mluví
hřejivou řečí.
Strohý a prázdný je stín člověka
bez srdce
do očí skal vkořenilo světlo
a u paty vyprýští stříbro
jen voda miluje nejinak
kámen i člověka.
Jsi inspirací
bystřinou
co ohladila
trpělivou hebkostí svých dlaní
kámen až k srdci.
Přečteno 415x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, Mbonita, Květka Š., hanele m., CULIKATÁ, labuť, Dota Slunská, Bambulka
Komentáře (3)
Komentujících (3)