Blou-snění
Anotace: A ještě jedna dnes už psaná jen do ticha...
...
Jako když po bouři
sluncem se suším,
Oči své přihmouřím,
tvé blízko tuším
Na rtech ti zaměním
výdech a nádech
Jsi bílým zatměním
mrazením v zádech
Jsi plamen nad řekou,
světluška hravá
Já blázen s myšlenkou
"Co když ta pravá...?"
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ, hloubavá
Komentáře (2)
Komentujících (2)