Anotace: Něco se na cestě manželstvím pokazilo a neduhy se nabalují a to auto manželství jede tuze špatně..
Mít rád... může mít každý, třebas právě kamarád... milovat, lze pouze jedného člověka může pouze jeden druhého. Neopětovaná láska bolí a tak se stává... že časem člověk hledá to, co mu chybí, vztah ochabuje tam, kde nenachází, či ztratilo se cosi, co mohlo být jináč...
30.05.2011 19:09:00 | NikitaNikaT.
Velmi pěkné verše,ale smutné.Čas vše určitě vše změní,chce to jen vzájemnou toleranci.
30.05.2011 14:20:00 | ilaila