Hele ale nejlepší je jí využít jako múzu a tvořit...vždycky je lepší tvořit než být destruktivní...
24.06.2011 11:51:00 | la loba
a tohle se mi nelíbí..ani to není pravda..láska topí tebe a ne ty ji..a nebo tě drží nad vodou..jedno nebo druhý nic mezi tím..ale ty Lásku nijak neovlivníš..ona ovlivní tebe..
01.06.2011 20:46:00 | Lamorte