Anotace: už nebudu.
Jsou lidé, jejichž povahy se nad nevinností vůbec nepozastavují, natož aby pro ně měla jakoukoliv cenu.
10.06.2011 08:19:00 | Dota Slunská
No jo i ta nevinnost musí jednou skončit...taky mě to otravuje pořád štupovat to poraněný srdce ale tak to prostě je...
31.05.2011 08:35:00 | la loba