Anotace: http://en.wikipedia.org/wiki/Cap_Fr%C3%A9hel ...věřím díky Tobě.... opět ....věřím
též toužím zapadat
/ač nějak nezapadám /
jak radif cit svůj hrát
a psát ho na Tvá záda...
též toužím zapadat
jak motiv do fraktálu
přesně tak akorát
jak slunce v Senegalu...
02.06.2011 10:50:00 | šuměnka
Krásné místo a po přílivu bude zas odliv,to nezastavíme,ale nechat se tím unést a umět vychutnat,to umí jen málo kdo.Hezká srdcervoucí.
31.05.2011 17:52:00 | Danger
Med kolem huby či záznamy…
Mazat či nemazat? Dát je na déšť?
Med je snad nad slunce jasný,
s tím druhým kdekdo váhá…
Vzpomínky — Maj sílu tsunami!
Kamery srdeční? — Nevymažeš!
Stačí jen chvíli se zasnít…
Tak už to skousni, má drahá!
31.05.2011 16:54:00 | Špáďa