Večerní
Chladná je noc
na římsách staré fasády
se smutnou lampou
pobledlý anděl
dovádí
Děravý okap
tmou nedovřená okna
tvůj úsměv
vítr
a zkamenělá lokna
Hořící tělo
cukr
do černé kávy
rozpustím
s nadějí
pro dobré zprávy
Nesměle hledají
stíny dva spolu
společně
zas blížíme se k tomu
svléknout se
do bodu zlomu
Přečteno 450x
Tipy 38
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, jvacl, voslík, Alien.v.v.s., hašlerka, labuť, Jana M., danav, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)