zatoč klikou flašinetu
já obejdu dav s čepicí
prázdnoty pak silnicí
ostychu rub nechme světu
poutem svažme čtyřku stran
most zpětných cest je zasypán
signál dám ti na trumpetu
lavinu noc že svrhla s hor
pěvec pták když s bílou lvicí
směle vlčí makovici
dvojhlasný zapěli sbor
že Hloupost buší do tympán
za úžasných však dětských rán
již sílu nemá vésti spor
:o)
J.
01.06.2011 17:31:00 | j.c.