Soukromé probuzení
Po louce rozsypat můžu popel
skrčených papírů
lyriky pro Tebe
S meluzínou křičet
že jsem šťastná
malá naivka
a že nelituju
Obracím se ke slunci
jeho paprsky
spálí náš hřích
a tak se nikdo nic nedozví
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, maliska, Sima, TeruKurosaki, TetaKazi, JR, Maryje..., jethullfan
Komentáře (2)
Komentujících (2)