Západ
Anotace: Vždycky nemusí být jenom zle.
Je večer. Není noc, není den.
Je teplo a blaho po celém telě.
Blažeji tam, kde přivinutou k sobě tě mám.
Jedna duše, dva páry očí,
zahleděny v dáli, sledují západ.
A sledují svoji budoucnoust.
Budoucnost slunečných paprsků,
jež zahřejí a pohladí po duši.
Právě tak, jak tě teď hladím po skráních,
a líbám tvé horké tělo.
Je večer. Není noc, není den.
A já toužím po tobě jen.
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (1)
Komentujících (1)