Melancholie III.
Bolest
kapka,
jenž stéká poskráni
únava
těžká hlava
pocit nekonečný v trvání
zhroutils´ mi
můj malinkej svět
sedím tu
- zadek od prachu -
přemýšlím
kde je cesta zpět
a ona není
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)