Princové z pohádek
Anotace: nikdy není život, jak bychom si přáli:-)
Vždy jsem toužil, že
jednoho dne potkám
ženu, jako ty bys byla,
a tu bych mohl milovat.
Vždy jsem doufal, že
jednoho dne ztratíš
střevíček, a já jak ten princ
nesměl té lásce vzdorovat.
Jen jsem nikdy nemyslel,
že když tu botku vytrousíš,
jiný princ se nachomýtne,
a jen po něm zatoužíš.
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)