TY
Anotace: jsi mými barvami mého černobílého života.
Ve Tvých očích - tůně světa,
ve Tvých rtech - krásná věta,
Tvé křivky - ladné jak led,
Tvé polibky - sladké jak med,
slunce východ a i západ,
vnukl mi tento nápad,
budu psát náš lásky děj,
jen se, prosím, na mě směj,
slzy Tvých očí jsou jak moře,
každý kus srdce by s tím shořel,
miluji Tě lásko má jediná,
smyslu života se mi dostává.
Přečteno 542x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)