každý to cítí jinak
Anotace: né každý najde pravou lásku!
Láska je věc člověku drahá,
né každá však je vždy ta pravá.
V lásce se člověk bezhlavě stratí,
nakonec nevíš,jsi druhá?či třetí?
Na lásku vždy musí být dva,
jinak nám láska umírá.
pokud tě odmítá,a nemá tě rád,
nechej ho jít,není oč stát.
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
Komentáře (2)
Komentujících (1)