Zhynulá krása
Anotace: Z nedbalosti smrt.
Na skalce nad lesy,
v dlani a pěsti,
držel muž v sevření,
hromádku štěstí.
Kterou on zachytil,
v překrásném letu,
krásu co ukradl,
širému světu.
Oči mu září
a ústa se smějí,
a křídla na dlani,
strachy se chvějí.
Křičí to do světa,
že chytnul si motýlka.
však samou radostí,
utrh mu křidýlka.
A tak zhynula krása,
kterou člověk chtěl mít,
vlastnit chtěl dokonce,
měsíce svit.
Na svět teď dívá se,
přes černé pásky,
co člověk udělá,
pro trochu lásky.
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Metal Lady, Juan Francesco de Faro, Dragoniana
Komentáře (0)